Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Volledige inrichting voor The Stoned Crab Freeport Bahamas

Volledige inrichting voor The Stoned Crab Freeport Bahamas

Regelmatig mogen wij meewerken aan de meest diverse projecten. Van het leveren aan cruiseschepen tot privé lodges in Zuid-Afrika. Een van dé mooiste is tot nu toe zeker wel het volledige interieur en ook de buitenmeubelen voor The Stoned Crab in Freeport Bahamas! Gedurende een periode van bijna 1,5 jaar hebben wij in nauw overleg met de eigenaresse dit geweldige project samen voltooid.

Veel meubels die standaard in ons assortiment zitten zijn gekozen, daarnaast zijn er tientallen ligbedden, regisseurstoelen, loungestoelen en nog veel meer speciaal naar wens aangepast en op maat gemaakt.

Het eindresultaat ziet er werkelijk fantastisch uit, de foto's spreken voor zich.

Heeft u ook een project in het buitenland en bent u opzoek naar een geschikte leverancier, neem vrijblijvend contact met ons op.

Marijn Souren
Marijn Souren
Owner Souren Furniture

I grew up in a small place in the South of the Netherlands, called Nuth. My parents had their own store directly next to our house, a part of our house was also a showroom. Back then it was mainly antique furniture. My parents had to search for it during evenings and weekends and I often joined them in their search.