Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Horeca & Projecten

  1. Maart 27, 2019 Volledige inrichting voor The Stoned Crab Freeport Bahamas

    Regelmatig mogen wij meewerken aan de meest diverse projecten. Van het leveren aan cruiseschepen tot privé lodges in Zuid-Afrika. Een van dé mooiste is tot nu toe zeker wel het volledige interieur en ook de buitenmeubelen voor The Stoned Crab in Freeport Bahamas! Gedurende een periode van bijna 1,5 jaar hebben wij in nauw overleg met de eigenaresse dit geweldige project samen voltooid.

    Lees meer
  2. November 17, 2018 Interieur voor Forsthaus Neuhaus in Saarbrücken

    Op een supermooie locatie ten oosten van Luxemburg, hebben wij aan Forsthaus Neuhaus meubels mogen leveren. In het bos in Saarbrücken staat het oude gebouw waar nu door de nieuwe eigenaar een restaurant is geopend.

    Lees meer
  3. September 20, 2018 Terrasmeubilair voor restaurant in Ljubljana

    Op regelmatige basis krijgen we bestellingen uit landen die niet direct voor de hand liggen. De eigenaar van Joe Peña's Cantina y Bar uit Ljubljana contacteerde ons met de vraag of een bezoek mogelijk was. Uiteraard geen enkel probleem!

    Lees meer
  4. Mei 24, 2018 Italiaans restaurant ingericht met tafels en stoelen

    Onze meubels komen zeer goed tot zijn recht bij de mediterraanse invloeden. Afgelopen jaar hebben wij aan een Italiaans restaurant in Duitsland mogen leveren. De familie Nannetti is van Italië naar Marktstraße 5, 73235 Weilheim an der Teck verhuisd om daar Ristorante Casanova te openen.

    Lees meer
  5. Februari 02, 2018 Meubels geleverd aan BistroGate27 in Zwitserland

    Ook al vele jaren een vaste klant, BistroGate27 besteld op regelmatige basis diverse meubels bij ons. Het is ooit begonnen met bartafels in grote en kleine afmetingen, nu hebben ze ook eettafels van ons in hun restaurant. En zoals de foto's het laten zien, het ziet er geweldig uit!

    Lees meer
  6. Augustus 30, 2017 Tafels en stoelen voor restaurant Sa Barca Mallorca

    Voor een binnenhuisarchitect op Mallorca zijn we vaste leverancier, zo af en toe wordt ook rechtstreek vanuit Mallorca bij ons besteld.

    Lees meer
  7. Juni 20, 2017 Celebrityrestaurant: Tuintafels voor Riva Düsseldorf

    Sterren en champagne, dat is waar Riva in Düsseldorf voor staat. De exclusieve keuken, champagne en vuurwerk maakt dit een van de sjiekere restaurants in Düsseldorf en omstreken.

    Lees meer
  8. September 01, 2014 Ronde tafels voor exclusief Belgisch restaurant

    Afgelopen jaren hebben wij diverse restaurants, bed & breakfasts, eetcafés en hotels voorzien van meubels. Kleine bistrotafels 80x80cm of zeer grote tafels tot zelfs 450x120cm. Van Nederweert, Wateringen, Haarlem (NL) tot Keulen en München (DE), zelfs Mallorca (ESP) en nu ook Rekkem (BE).

    Lees meer
  9. Mei 30, 2014 Tuinmeubelen voor Ameron Hotel in Köln

    Ook aan hotels leveren wij op regelmatige basis meubelen. Hotel Ameron in Keulen heeft diverse tuintafels, banken, tuinstoelen en bartafels met krukken van ons voor hun gasten beschikbaar gesteld.

    Lees meer
  10. Maart 27, 2014 Kloostertafels voor Gasthof Zum Goldenen Kreuz

    Al in 2014 heeft de familie Hügle van Gasthof Zum Goldenen Kreuz kloostertafels voor onder de overkapping buiten bij ons aangeschaft.

    Lees meer