Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Teakhouten bartafels met extra verstevigingen. Diverse afmetingen hebben wij standaard op voorraad. Staat uw afmeting er niet tussen? Neem contact met ons op. Ook bijpassende teak barkrukken zijn leverbaar.

Bartafels

Massieve teakhouten bartafel

U kunt bij ons ook terecht voor een teak bartafel. Een bartafel van teakhout kan voor in de keuken of buiten onder het afdak dé oplossing zijn. Het geeft extra gezelligheid en sfeer en aan uw ruimte. Bestel eenvoudig online en laat door onze eigen bezorgservice leveren, inclusief montage.

Bartafel teak met extra verstevigingen

De teakhouten bartafel is leverbaar mét en zónder de H-Balk tussen de poten. De kleinere afmetingen zoals 80x80cm en 100x100cm hebben deze standaard niet ertussen. Anders kan er maar van twee kanten gebruik gemaakt worden. De bartafel teak 120x80cm - 140x90cm - 160x90cm - 180x90cm of 200x100cm en groter zijn voorzien van een H-Balk als extra versteviging. Daarom zijn deze tafel ook geschikt als horeca tafels.

Bartafel teakhout, gerecycled hout met karakter

Kijk ook eens bij de achtergrondinformatie over ons bedrijf en onze werkwijze. Wij werken al vele jaren met oud gerecycled teakhout. Op ambachtelijke wijze worden de tafels in Java Indonesië gemaakt speciaal voor Souren Furniture. Dankzij het oude hout en deze authentieke manier van werken zal geen enkele tafel exact hetzelfde zijn. Deze bartafel van hout is ook op deze manier vervaardigd en daarom is elk exemplaar uniek.

Meer informatie nodig of staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ons

  • Familiebedrijf sinds 1980
  • Groot aanbod binnen- en buitenmeubelen
  • Levering binnen 1-3 weken inclusief montage
  • Betaal bij aflevering
  • Gratis bezorgd in Nederland*
    *vanaf €500 m.u.v. de eilanden
Catalogus aanvragen