Teak tuintafel 80 x 80

€390 incl. BTW
Artikelnummer:
G15199
Afmetingen: 80 x 80 x 79

Teak tuintafel 80 x 80cm
Hier ziet u een solide teak tuintafel gemaakt van gerecycled teakhout die een aanwinst zal zijn voor uw tuin en terras. De teak tuintafel is een stijlvolle en tijdloze tafel die u kunt combineren met teak tuinstoelen voor een comfortabel en gezellig tuinsetje. De tafel biedt de ruimte om comfortabel met 2 tot 4 personen te kunnen zitten in uw tuin.

Details van de tuintafel 80x80cm
Het tafelblad is gemaakt van individuele planken tea hout die op de kopse kanten van de tafel worden verbonden door twee teak planken. Deze manier van verbindingen zorgt voor stevigheid en een unieke uitstraling. De ruimte tussen de individuele planken zorgt ervoor dat het eventuele regenwater gemakkelijk kan weglopen en het hout kan werken. De natuurlijke oliën in het teak hout zorgt ervoor dat de tafel beschermd blijft in nat weer.

De teak tuintafel op uw dakterras of balkon
Vanwege de compacte afmeting van de teak tuintafel kan deze ook perfect op een balkon of dakterras geplaatst worden samen met een aantal leuke teak tuinstoelen. Tevens zijn deze tafels uitermate geschikt voor horecagebruik. Heeft interesse in grotere partijen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kijk ook eens bij: