Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Al 20 jaar dé specialist op het gebied van teakhouten stationsbanken. Met bloemen- of vissenmotief, als loungebank met een diepe zitting of heel erg groot 240cm en soms wel 300cm, bij Souren Furniture bent u aan het juist adres voor een stationsbank!

Stationsbanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij houden van stationsbanken! Regelmatig gaan wij naar Indonesië om de mooiste banken zelf uit te zoeken en samenstellen. Al ruim 20 jaar hebben wij deze mooie banken in ons assortiment. Er zijn verschillende varianten en afmetingen, zo zijn ze verkrijgbaar als loungebank, stationsbank teak met bloem- of vismotief en ook nog als stoel, 2-zits bank, 3-zits bank, 4-zits bank en ook de grote 240cm voor nog meer personen!.. 

Tuinbank stationsbank, model Java

Het originele model tuinbank stationsbank met bloemmotief in de rug is al vele jaren een van ons best verkopende model. Deze versie is leverbaar als tuinstoel 60cm breed en de stationsbanken zijn leverbaar in 120cm - 150cm - 190cm en 240cm.

Stationsbank met vismotief

De afgelopen jaren was af en toe een stationsbank met vismotief leverbaar. Sinds kort is deze vast in ons assortiment en deze is leverbaar in 120cm - 150cm en 190cm. Het model is hetzelfde als de Java Stationsbank, echter in de rugleuning van de bank is in plaats van een bloem een vis erin gebeiteld.

Stationsbank teak met extra diepe zitting:  De loungebank XL

Nieuw in ons assortiment is de extra diepe en zware loungebank. Heerlijk lekker relaxen in uw tuin met zo een mooie grote stationsbank.

Oude stationsbank of gerecycled teakhout?

Nieuw gemaakt van oud hout. Onze modellen stationsbanken zijn nieuw gemaakt van oud gerecycled teakhout. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Er zijn ook echte oude stationsbanken verkrijgbaar, deze moeten echter vaak zoveel gerestaureerd worden dat van de originele bank weinig overblijft. Ook zijn de afmetingen altijd anders, vaak een te lage zithoogte of een wisselende diepte van de zitting. De oude stationsbank wordt 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Om dit te kunnen waarborgen wordt het gerecyclede teakhout zorgvuldig geselecteerd en krijgen de banken extra verstevigingen zodat u vele jaren kunt genieten van deze eye catchers!

Stationsbank ook leverbaar als stoel

Dankzij de grote vraag naar onze mooie banken hebben wij ook bijpassende tuinstoelen erbij ontwikkeld, deze stationsstoelen passen ook zeer goed bij onze teakhouten tuintafels. Bij sets staan ook diverse voorbeelden hiervan!

Daarom kiest u voor ons

  • Familiebedrijf sinds 1980
  • Groot aanbod binnen- en buitenmeubelen
  • Levering binnen 1-3 weken inclusief montage
  • Betaal bij aflevering
  • Gratis bezorgd in Nederland*
    *vanaf €500 m.u.v. de eilanden
Catalogus aanvragen