Over ons

Souren Meubels is sinds 1980 gevestigd in Nuth. In de jaren '80 werden er alleen antieke meubelen verkocht, toen heette het dan ook Antiekhandel Souren. Langzamerhand zijn de trends en mode veranderd. Op een gegeven moment werd er naast antiek ook grenen en eiken verkocht.

In de loop van de jaren '90 groeide de vraag naar eiken meubelen op maat en tevens een nieuwe houtsoort: TEAK. Zo is het bedrijfje Souren Antiek langzaam veranderd in Souren Meubels. Dankzij de eigen import is er een ruime keus aan teak meubelen direct uit voorraad leverbaar. Tegenwoordig is het van belang om te specialiseren, er ging in verhouding te veel tijd zitten in de eiken maatwerk meubelen. Daarom is begin 2013 ervoor gekozen om ons volledig op de teakhouten meubelen te richten, met een sterke focus op teak tafels en tuintafels.

De afgelopen jaren hebben wij in vrijwel heel West-Europa en zelfs daarbuiten onze meubels mogen leveren. Van meubels voor twee cruiseschepen in Finland en Gran Canaria, een complete inrichting voor een restaurant op de de Bahamas tot zelfs de inrichting van een lodge in Namibië, Afrika.

Nederland, België, Luxemburg en Duitsland enkele rit 300 kilometer leveren wijzelf met onze eigen transportservice. Daarbuiten hebben wij onze vaste transporteurs die zorgen dat uw meubels onbeschadigd en op de plaats van bestemming aankomen.

Meer informatie? Kom eens langs in Nuth, Zuid-Limburg of neem contact met ons per e-mail of telefoon.

3 generaties bij elkaar: Marijn & Madelon & Lana + Toine & Riet

Souren Meubels

Souren Meubels

Oude foto van de eerste teak meubels
Oude foto van de eerste teak meubels

Souren Meubels

Souren Meubels

Het begin: Een Citroën als transportmiddel!
Een Citroën (Lelijke Eend!) als transportmiddel!

Route:

Kijk ook eens bij: