Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Teak tuintafel 240x100 cm

SKU
G15209
1.150
Op voorraad

Gegevens

Met een teak tuintafel in de afmeting 240x100 cm kunt u alle kanten op. Op de diverse afbeeldingen kunt u ook zien dat zowel banken, alleen stoelen of een combinatie hiervan mogelijk is. 240x100 cm is ideaal om 3 stoelen aan één kant te plaatsen. Mocht u alleen voor de stoelen kiezen, is dit ruim voldoende voor 8 personen.

Zoals u kunt zien is er ruimte tussen de planken zodat deze in weer en wind kunnen uitzetten en inkrimpen. Deze tafels kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Wij adviseren om de tafel één à twee keer per jaar met een sopje van groene zeep en soda schoon te maken. Meer informatie hierover bij onderhoud.

U kunt de tafel online bestellen en laten bezorgen. Maar u kunt eventueel ook een keertje langskomen en zelf een tafel uitzoeken. Direct meenemen is geen enkel probleem. Wij laden de tafel in terwijl u een kopje koffie drinkt. Mocht u nog andere vragen hebben? Neem dan vrijblijvend met ons contact op, per mail of telefonisch.

Specificaties

Specificaties
Lengte240
Breedte / Diepte100
Hoogte79
Geschikt voorBuiten, Afdak
DemontabelPoten demontabel
VormRechthoek
TafelpotenRechte poten
Materiaalsoortteakhout
Pre-orderNee

Daarom kiest u voor ons

  • Levering binnen 1-3 weken
  • Groot aanbod binnen- en buitenmeubelen
  • Familiebedrijf sinds 1980
  • Gratis bezorgd in Nederland*
    *vanaf €500 en m.u.v. de eilanden

Ophalen in onze winkel of thuis bezorgen

Wij leveren naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wilt u de meubels laten bezorgen naar een ander land, vraag dan een offerte op maat aan.

Afhalen en bezorgen Vraag een offerte aan