Teak tuintafel 240 x 100

€975 incl. BTW
Artikelnummer:
G15209

Met een teak tuintafel in de afmeting 240x100cm kunt u alle kanten op. Op de diverse afbeeldingen en filmpje hieronder is ook te zien dat zowel banken, alleen stoelen of een combinatie hiervan mogelijk is. 240x100cm is ideaal om 3 stoelen aan één kant te plaatsen. Mocht u alleen voor de stoelen kiezen, is dit ruim voldoende voor 8 personen.

Vanaf 240x100cm hebben de tuintafels een extra middenstuk in het blad. Dit zorgt voor net dat beetje extra karakter en is zeer geliefd. Bij de iets kleinere afmetingen is dit niet het geval, de planken worden dan te kort en dit is over het algemeen niet gewenst. Zoals u kunt zien is er ruimte tussen de planken zodat deze in weer en wind kunnen uitzetten en inkrimpen. Deze tafels kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Wij adviseren om de tafel één à twee keer per jaar met een sopje van groene zeep en soda schoon te maken. Meer informatie hierover bij onderhoud: Tuinmeubelen.

U kunt de tafel online bestellen en laten bezorgen. Maar u kunt eventueel ook een keertje langskomen en zelf een tafel uitzoeken. Direct meenemen is geen enkel probleem. Wij laden de tafel in terwijl u een kopje koffie drinkt. Informeer voor de zekerheid altijd eventjes naar de levertijd. Mocht u nog andere vragen hebben? Neem dan vrijblijvend met ons contact op, per mail of telefonisch.

Hieronder een filmpje van de 240x100cm versie in combinatie met de beaufort tuinstoelen:

En om een betere indruk te krijgen, ook nog een filmpje van een 160x90cm:

Kijk ook eens bij: