Botenkasten

Bootkast

Bent u op zoek naar een bootkast? Bij Souren Meubels in Nuth vindt u verschillende van dit soort exemplaren. Kies voor een uniek interieurstuk en plaats een mooie botenkast in uw huiskamer of bijvoorbeeld uw werkkamer. Bootkasten zijn voor allerlei doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld om boeken in uit te stallen of om er uw wijnflessen in te bewaren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk ook eens bij onze andere teakhouten kasten.

Wat is een bootkast?

Een bootkast is een kast die van een boot gemaakt is. Of een kast waar het hout van een oude boot voor gebruikt is. Als u de kast bekijkt, is vaak meteen duidelijk wat de herkomst van het hout is. Zoals bijvoorbeeld een oude vissersboot. Bij ons vindt u een groot aantal bootkasten van teakhout in het assortiment.

Bootkast voor boeken en wijn

Zoekt u naar een unieke boekenkast? Dan is een botenkast van teakhout wellicht een geschikte keuze voor u. De aparte vormen maken van zo’n kast een ware eyecatcher in huis. Maar ook voor het bewaren (en uitstallen) van uw mooiste wijnen is een bootkast uitermate geschikt.

Bootkast kopen

Wilt u ook een bootkast kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel in Nuth. Of bekijk ons aanbod bootkasten gemakkelijk online. Let op: niet alle kasten die wij op voorraad hebben, laten wij zien op onze site. Zo kunt u zich keer op keer laten verrassen door compleet unieke exemplaren als u bij ons in de winkel bent.