Teak tuintafel 90 x 90

€425 incl. BTW
Artikelnummer:
G15200
Afmetingen: 90 x 90 x 79

Teak tuintafel 90 x 90cm
De teak tuintafel is een solide teak tuintafel die is gemaakt van gerecycled teakhout en de ruimte geeft voor vier personen. Deze tijdloze teak tuintafel is een pronkstuk voor in uw tuin of terras vanwege de authentieke materiaal eigenschappen van het teak hout. Combineer deze teak tuintafel met een aantal comfortabele teak tuinstoelen om de set compleet te maken.

Details van de 90x90cm tuintafel
Het tafelblad is gemaakt van individuele teak houten planken die aan beide uiteindes verbonden zijn door extra teak houten planken. Deze manier van verbinden zorgt voor een goede stevigheid en een unieke uitstraling. De ruimte die is vrijgelaten tussen de individuele planken zorgt ervoor dat het regenwater zal wegstromen. Tijdens nat weer wordt de tuintafel beschermd door de natuurlijke oliën in het teak hout.

De tuintafel op uw dakterras of balkon
Deze teak tuintafel staat niet alleen prachtig in een tuin of terras maar ook op een balkon of dakterras. Vanwege de compacte afmetingen van de tafel, past deze ook perfect in een kleinere ruimte. Tevens zijn deze tafels uitermate geschikt voor horecagebruik. Heeft interesse in grotere partijen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kijk ook eens bij: