Vakantiesluiting: 14 augustus t/m 1 september

Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Ook levering tijdens Corona: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Teak kast met Louvre deuren

Teak kast met Louvre deuren

Louvredeuren worden momenteel op veel manieren gebruikt in het interieur. Inloopkasten, keukendeuren of als shutters voor de ramen. Door de lichtinval geven ze je interieur extra sfeer en gezelligheid. Wij houden van deze look en feeling en daarom is ons assortiment uitgebreid met nog twee van deze mooie lamellen kasten! Over de afmetingen is zorgvuldig nagedacht zodat er voor bijna iedere kamer of toepassing wel een kast is die past.

Schoenenkast met Louvre deuren

Bij Souren Furniture hebben wij al vele jaren de schoenenkast met de smalle louvre deurtjes in het assortiment. Deze is 220cm hoog, 43cm diep en 66cm breed. Vanwege de grote vraag naar dit mooie model en ook naar kasten met Louvre deuren, hebben wij nog twee nieuwe modellen ontworpen en voor vast aan ons assortiment toegevoegd.

Meidenkast, opbergkast met Louvredeuren

Zo is er het model teak kast Bali bijgekomen. Deze kast is niet alleen als schoenenkast te gebruiken, maar ook als opbergkast, kledingkast, of zelfs als tv kast. De legplanken zijn verstelbaar en kunnen ook helemaal eruit gehaald worden. Deze kast is 160cm hoog, 43cm diep en 120cm breed.

Teak kast met shutters

Het derde model met Louvredeuren is de teak kast Lombok. In Indonesië zijn shutters in alle afmetingen en kleuren te vinden, daarom hebben wij deze serie kasten ook genoemd naar de Indonesische eilanden Java, Bali en Lombok. Het model Lombok is 100x43x200cm en heeft ook verstelbare legplanken. Deze kast bestaat uit twee delen en kan daarom eenvoudig getransporteerd worden en bijvoorbeeld ook beter op een slaapkamer geplaatst worden die op de 1e of 2e etage is.

Kast met Louvre deuren op maat

Toch liever een kast met bijvoorbeeld louvre deuren van 150cm hoog? Teak maatwerk is mogelijk bij Souren Furniture. Zo hebben wij recent nog een zeer grote en prachtige kast mogen maken voor een tevreden klant in Amsterdam. Kijk ook eens bij teak maatwerk voor meer informatie over bijvoorbeeld een op maat gemaakte kast.

VRAGEN OVER ONZE LOUVREKASTEN? Bezoek onze winkel

Toch liever in het echt zien? Kom langs bij ons in Nuth, Limburg om deze kasten te bekijken. Denk vooraf na over de grootte van de kast zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Of heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel eenvoudig online en laat door onze eigen bezorgservice de kast bezorgen.

Madelon Souren van Ophuizen