>> Vakantiesluiting: 28-7-2024 t/m 15-8-2024 <<

Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Nieuw in assortiment!

Nieuw in assortiment!

Inmiddels zijn we al druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe tuinseizoen in 2022. In het nieuwe jaar zullen we namelijk 3 nieuwe modellen toevoegen aan ons assortiment. Het betreft de modellen Java, Elephant en Modern Stacking. Van authentiek Indonesisch tot modern en strak. Hieronder kunt u meer lezen over deze modellen, laat u verrassen!  

Java

In 2022 voegen we weer een nieuw model teaktafel en teakbank aan ons assortiment toe! Deze draagt de naam Java, niet geheel toevallig vernoemd naar de plaats van herkomst.

Deze mooie nieuwe modellen met organische vormen, zijn te krijgen in verschillende afmetingen. De Java tafel varieert in lengtes van 180 cm tot 240 cm, en de Java bank is verkrijgbaar in de lengtes 180 cm en 200 cm. De tafel is te combineren met 1 of 2 Java banken, maar ook met 1 bank en 1 Sandaran bank, nog zo’n authentieke teak bank.

We verwachten deze modellen begin 2022 te krijgen, maar via deze link kunt u alvast reserveren, zodat wij ze bij aankomst uit Indonesië meteen aan u kunnen leveren.

Modern Stacking

De stapelstoel is nog altijd enorm in trek bij onze klanten. Vandaar ook dat wij een nieuw model stapelstoel hebben ontwikkeld, de Modern Stacking stapelstoel. Deze is net weer iets anders is qua vormgeving en gewicht, dan de stapelstoel die we al in ons assortiment hebben.  

De Modern Stacking stapelstoel is gemakkelijk te stapelen en net zo eenvoudig weer uit elkaar te halen. Dat maakt het de perfecte stoel als u deze af en toe wilt verplaatsen.

De Modern Stacking stapelstoel is perfect te combineren met onze teak tuintafel, welke in maten verkrijgbaar is van 160 cm t/m 300 cm lang. Om het makkelijk te maken, hebben we een negental sets reeds voor u bedacht en klaar gezet in onze webshop voor bestelling. Op de bijgevoegde foto’s ziet u de voorbeelden van de sets en hoe het geheel er dan uit zou kunnen zien bij u achterom.

teak tuinset

 

Elephant

Onze tuinstoel Mammoet heeft recent een jong broertje gekregen, namelijk tuinstoel Elephant. Vergelijkbaar met zijn grote broer, is de Elephant vanzelfsprekend sterk, stevig en robuust, maar wel wat lichter van gewicht en iets anders vormgegeven. Dat maakt de Elephant wat hanteerbaarder dan de Mammoet.

De Elephant is te combineren met verschillende tafels uit ons assortiment, maar wij hebben er bij het samenstellen van de sets voor gekozen om deze aan onze standaard teak tuintafel te zetten. De sets variëren van een tafel van 160 x 90 cm met 4 Elephant stoelen tot een tafel van 300 x 100 cm met 10 Elephant stoelen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk deze in andere combinaties af te nemen.

Souren Furniture
Catalogus aanvragen