Landelijke meubels

Ook voor landelijke meubels bent u bij Souren Meubels aan het juiste adres. Onze focus ligt met name op Indonesische meubels en teak tafels maar we verkopen ook mooie witte landelijke kasten: Perfect voor een landelijke inrichting met uitstraling, voor woonkamer, slaapkamer of voor uw hele huis én tuin.

Landelijke tafels

Teak tafels zijn onze specialiteit. We hebben altijd 100en tafels op voorraad in verschillende maten. Van klein tot gigantisch. In onze meubelzaak in Zuid-Limburg vind je ook altijd unieke tafels die niet op deze website staan.

Landelijke kasten

Naast whitewash kasten verkopen we ook een reeks andere kasten, zoals winkelkasten en zelfs een gigantische megakast van 6 meter breed. Ideaal voor grotere ruimtes in je woning of horecagelegenheid.

Ook als u op zoek bent naar een TV kast of TV dressoir voor uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Landelijke meubels online

Onze meubelwinkel ligt in Limburg, waar u van harte welkom bent.

U kunt daarnaast onze landelijke meubels online bestellen indien u niet inde gelegenheid bent om zelf de landelijke sfeer van het Limburgs heuvelland te komen proeven. We bezorgen in heel Nederland, België en we leveren ook zeer regelmatig meubels in Duitsland, Zwitserland en zelfs Mallorca.

whitewash kast