Teakhouten stationsbank 2-zits

€390 incl. BTW
Artikelnummer:
G15224

Op zoek naar een sfeervolle tuinbank? Zoek niet verder. De teakhouten stationsbanken geven uw tuin of terras net dat beetje extra waar u naar op zoek bent!

Onze tuinbanken zijn voorzien van een pen-gat verbinding en gemaakt van volledig massief teakhout. Deze combinatie zorgt ervoor dat u zonder probleem de bank gedurende alle seizoenen buiten kan laten staan en er vele jaren van kunt genieten!

Op de afbeelding is een 2-zits stationsbank te zien, deze is +/- 110-120cm breed. Naast de 2-zits variant is dit mooie model ook leverbaar in de 3-zits +/- 150cm - 4 zits +/- 190cm en de grootste leverbaar in ons assortiment is 240cm. Elke bank is uniek, daarom kan er wel eens een centimeter verschil inzitten en staan de afmetingen in +/- aangegeven.

U kunt een keertje langskomen om de bank zelf uit te proberen. Uiteraard is online bestellen ook een mogelijkheid. Neem voor de zekerheid ook altijd eventjes contact met ons op in verband met de voorraadstatus, het zou zonde zijn als de door u gewenste afmeting uitverkocht is.

Kijk ook eens bij: