Teak tuinstoel

Maak hieronder een keuze uit onze massieve teakhouten tuinstoelen. Onze tuinstoelen worden gemaakt van eerste kwaliteit teakhout en zijn allemaal voorzien van pen-gat verbindingen. Deze worden strak verlijmd waardoor deze stoelen vele jaren meegaan, ook helemaal vrij in de regen en zon. Wij kunnen deze stoelen bijna altijd het hele jaar door uit voorraad leveren. Kom een keertje langs of bestel eenvoudig online en betaal bij aflevering.

Diverse modellen tuinstoelen: Model Beaufort - Stapelstoel - Stationsstoel

Zoals de naam Beaufort al zegt is deze tuinstoel zowel mooi als sterk! Deze stoel heeft een iets klassieker uiterlijk en misstaat zeer zeker niet bij onze teakhouten tuintafels. Naast de versie met armleuning is deze ook leverbaar zonder armleuning. Dit model is ook leverbaar als bijpassende teakhouten tuinbank, vanaf 130cm tot en met 240cm.

Toch op zoek naar een iets fijner en lichter model? De stapelstoel is dan ideaal. Zoals de naam al zegt kunnen deze ook eenvoudig gestapeld worden, hierdoor kunt u deze makkelijk in elkaar schuiven, in verband met transport of eventueel opbergen. Wij adviseren maximaal 3 stoelen te stapelen.

De Stationsstoel is naar het geliefde Javaanse ontwerp gemaakt. Deze tuinstoel wordt nieuw gemaakt van oud gerecycled teakhout. Het gebruikte teakhout geeft deze tuinstoel dat extra karakter. Ook dit model is leverbaar als tuinbank, van 120cm tot en met 240cm.

  • Sinds 1980
  • Uit voorraad leverbaar
  • Betaal bij aflevering
  • Tuinstoelen worden kant en klaar geleverd, u hoeft niks zelf te monteren
  • Luxe tuinmeubelen van top kwaliteit teakhout!
Teak tuinstoel Beaufort
Teak tuinstoel Stapelstoel
Teakhouten tuinstoelen
Teakhouten stationsstoel

Teakhouten tuinstoelen zonder armleuning

Speciaal voor buiten hebben wij twee tuinstoelen zonder armleuning. Dit is de Beaufort stoel en de tuinstoel Bali. De Beaufort versie is iets zwaarder uitgevoerd dan de Bali tuinstoel, deze heeft een iets fijner ontwerp. Beide stoelen zijn voorzien van openingen in de zitting en extra verstevigingen tussen de poten.

Teak tuinstoel Beaufort zonder leuning
Teak tuinstoel Bali

Zeer zware tuinstoel: de Mammoet

Nieuw in ons assortiment is de tuinstoel Mammoet. Zoals de naam al doet vermoeden is deze erg zwaar! Wij kregen de vraag welke tuinstoel geschikt was voor een dakterras op de 14e verdieping gelegen aan de Noordzee, bang dat de meubels door de wind weg zouden kunnen waaien. Deze tuinstoel blijft zeer zeker staan!

Teak tuinstoel Mammoet
Teak tuinstoel Mammoet

Onderhoud teakhouten tuinstoelen

Onze teakhouten tuinstoelen zijn gemaakt van massief teakhout en voorzien van een pen-gat verbinding. Dankzij deze combinatie kunt u de stoelen het hele jaar door buiten laten staan. Wij adviseren wel om deze één of twee keer per jaar met een sopje schoon te maken. Voeg een kwart tot halve zak soda toe met een beetje groene zeep in een emmer met warm water. Sop de tuinstoelen flink in met een spons en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Daarna afspuiten met schoon water en uw tuinstoelen stralen weer als nooit te voren!

Hoeveel tuinstoelen passen om een tuintafel?

Een veelvuldig gestelde vraag! Dit hangt natuurlijk ook af van welke tuinstoel gekozen wordt, met of zonder armleuning. Om dit vraagstuk duidelijk te visualiseren hebben wij bijna elke afmeting tuinstoelen in combinatie met tuintafels als tuinset op onze website. Hier kunt u dan ook direct zien hoelang de tafel moet worden, uitgaande van een vast aantal stoelen. Of andersom, hoeveel tuinstoelen u kunt plaatsen aan de gewenste afmeting tuintafel.

Hieronder een paar voorbeelden:

Zoals u kunt zien passen er bij een tafel van 160x90cm vier tuinstoelen, eventueel kunnen er nog twee extra aan de kopse kant aanschuiven. De 200x100cm tuintafel heeft zes Beaufort tuinstoelen met armleuning eromheen staan. Vanaf 220x100cm passen aan de lange kant drie tuinstoelen met armleuning. Als u aan de kopse kant ook nog een stoel wenst te plaatsen, zodat het totaal acht wordt, kunt u beter voor een 240x100cm tuintafel kiezen. Als u tien tuinstoelen met armleuning om een tafel wilt is 3 meter de juiste afmeting voor u. Meer informatie nodig? Kijk bij onze teakhouten tuinsets.

Meer tuinstoelen in combinatie met onze tuintafels:

teak tuinstoelen en tuintafel
teak tuinstoelen en tuintafel

Ook voor horeca en projecten

Onze tuinmeubelen en ook onze tuinstoelen worden veelvuldig gebruikt voor horeca en projecten. Dankzij het massieve teakhout, pen-gat verbinding en stevige constructie zijn onze stoelen ook hiervoor geschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie.