Teak tuinset

Maak hieronder een keuze uit onze teakhouten tuinsets. Hier zijn diverse voorbeelden van onze meest geliefde tuintafels in combinatie met tuinstoelen, eventueel een tuinbank. Het meeste is direct uit voorraad leverbaar. Bestel eenvoudig online of kom een keertje langs voor meer informatie.

Teak tuinset

Massieve teakhouten tuinsets van 2 tot 12 personen

Op zoek naar een duurzame en mooie houten tuinset? Tussen de teakhouten tuinsets van Souren Meubels uit Nuth zit vast en zeker een passende oplossing voor uw tuin of voor onder uw afdak of serre. Zoals u kunt zien op deze pagina hebben wij vrijwel elke afmeting in ons assortiment. Grote plus is dat wij vrijwel het hele jaar door uit voorraad kunnen leveren! U hoeft daarom ook niet bang te zijn dat na aanschaf blijkt dat deze set in de uitverkoop of aanbieding komt!

Teak tuinset

1001 mogelijkheden, stoelen + bank of stel uw eigen teak tuinset samen!

Uit ons assortiment tuinstoelen heeft u de keus uit de stapelstoel, beaufort stoel en de stationsstoel. Op deze pagina hebben wij slechts een indruk qua mogelijkheden gegeven, u kunt natuurlijk ook uw eigen set samenstellen. Zo kunt u een tuinset voor 4 of 6 personen uitkiezen maar ook voor 8 of 10 personen. Kijk bij onze tuinmeubelen en stel uw eigen combinatie samen. Zo is een teakhouten stationsbank ook erg mooi in combinatie met de stationsstoelen als set. De stationsbank maar ook de Beaufort tuinbanken kunt u vinden bij: Teak tuinbanken.

Gerecycled teakhout

Massieve teakhouten tuinsets, levering door vrijwel heel Europa

De afgelopen jaren hebben wij onze massieve tuinmeubelen door bijna heel Europa geleverd. Zelfs op twee cruiseschepen van een toonaangevende reisorganisatie worden onze tuinmeubelen gebruikt! In Nederland, België, Luxemburg en tot een groot gedeelte in Duitsland leveren wij met onze eigen bezorgdienst.

Ook in overige landen in Europa kunnen wij leveren, denk hierbij aan Italië, Frankrijk, Spanje maar ook Engeland en Zwitserland. Wij hebben contact met diverse transporteurs en kunnen u een passende transportprijs aanbieden.

Zie onze pagina over bezorgen voor meer informatie.

Of u nu online bestelt of bij ons een tuinset uitzoekt, u kunt betalen bij aflevering mits door onze eigen bezorgdienst geleverd.

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een keertje langs!

  • Sinds 1980
  • Uit voorraad leverbaar
  • Betaal bij aflevering
  • Inclusief montage
  • Luxe tuinmeubelen van top kwaliteit teakhout!