Teak tafel oud hout 280 x 100

€1350 incl. BTW
Artikelnummer:
D15011
Afmetingen: 280 x 100

Op zoek naar een mooie sfeervolle tafel in 280x100cm? De Dingklik tafel 280 is gemaakt van oud teakhout en een echte aanrader als u op zoek bent naar een robuust maar toch tijdloos model. De kopse planken en gerecyclede teak zorgen voor extra sfeer aan deze tafel. Kleine oneffenheden zijn volkomen normaal, u hoeft zich niet druk te maken om een klein krasje of deukje, het zorgt alleen maar voor extra sfeer en karakter aan deze tafels!

Overigens is deze tafel ook leverbaar in een iets strakker model dat volledig egaal is afgewerkt. Bent u op zoek naar een compleet interieur in de Dingklik afwerking? Geen probleem. Bij Souren Meubels kunt u ook terecht voor bijpassende kasten, tv-meubels, salontafels, bijzettafels en meer! En het meeste zonder of met zeer korte levertijd!

Standaard is de tafel 79cm hoog, het blad is 3cm dik en het regelwerk is 7cm. Totale vrije ruimte onder het blad is 69cm. U kunt dit model tafel dus gerust gebruiken voor stoelen met armleuning.

Mocht u een tafel willen bestellen? Kom een keertje langs of neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Als u nog extra info wenst kunt u ook contact met ons opnemen of bij info kijken naar bijvoorbeeld informatie over het onderhoud en bij de bijpassende overzichtspagina over herkomst en andere details.

In onderstaand filmpje is de 300cm variant van deze teak tafel oud hout te zien.
Qua constructie, afwerking en montage is de 280cm versie vrijwel identiek!

Naast de tafels zijn er ook bijpassende bijzettafeltjes, kasten, tv-meubels en meer leverbaar in de mooie Dingklik afwerking!

Kijk ook eens bij: