Teak stoelen

Hieronder staan de teak stoelen die wij over het algemeen direct uit voorraad kunnen leveren. Maximaal zit er een paar weken levertijd op. Naast de standaard modellen die hieronder staan, kunnen we sommige modellen ook met armleuning leveren en eventueel ook als barkruk. Combineer de stoelen met een teak eettafel en u heeft een prachtig geheel. Wij hebben meerdere modellen zodat u zelf de combinatie kunt maken die past in uw interieur.

Mocht u langs willen komen en direct een specifiek model mee willen nemen, neem dan voor de zekerheid eerst eventjes contact met ons op. Uiteraard kunt u ook online bestellen en door ons het gewenste model laten bezorgen.

Massief blank teakhout

Alle stoelen zijn gemaakt van massief teakhout en zijn voorzien van een zeer degelijke constructie. Tussen de poten zijn er extra verbindingen gemaakt voor extra stevigheid, daarnaast is elke stoel voorzien van pen-gat verbindingen. Net zoals bij de constructie van onze tafels, zijn de zittingen niet verlijmd op het frame. Hierdoor is het mogelijk dat het blad van de zitting vrij kan werken en dus niet scheurt.

Mede dankzij deze uitstekende constructie worden deze stoelen ook aan restaurants en andere horeca-gelegenheden geleverd. Teak is bijzonder prettig materiaal. Het is niet alleen sterk maar wordt ook mooier in gebruik waardoor u er langer plezier van heeft. Deze stoelen hebben een uitstekend zitcomfort en een lange levensduur!

Een paar combinaties die mogelijk zijn met onze stoelen!