Strakke teak meubelen

Op deze pagina een overzicht van de strakke teak meubelen genaamd Lesung. Deze meubels zijn glad afgewerkt. Afhankelijk van interieur en gebruik kunt u een keuze maken uit de verschillende afwerkingen. Deze worden veelal met elkaar gecombineerd. Een doorleefde teak tafel kunt u zonder probleem combineren met een strakke teak winkelkast.

Lesung

Een mooie strakke afwerking met karakter: de Lesung meubelen! Het is onbehandeld blank teakhout met strakke gladde afwerking. Het hout wordt helemaal blank en glad geschuurd, hierdoor komt de natuurlijke uitstraling het beste tot zijn recht. Vanwaar de benaming Lesung? Een lesung is een echte oude Javaanse rijststamper gemaakt van teakhout. Deze zijn er in kleine, maar ook zeer grote varianten. Tegenwoordig worden deze steeds minder gebruikt en daarom ideaal om de mooiste meubelen van te maken!

Glad afgewerkt teak blad, toch gerecycled

Het wil niet zeggen dat de teak meubelen die glad afgewerkt zijn automatisch van plantage-teakhout gemaakt worden! 80-90% van onze meubels zijn van oud gerecycled teak gemaakt. Het blanke teak is glad en egaal geschuurd.

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.