Whitewash kast

Whitewash kast: 2-3-4 deurs

Hieronder staan verschillende grutterskasten en whitewash kasten. Deze kunnen geleverd worden de standaard whitewash variant en daarnaast ook in het blank teak.
De grutterskasten en white wash kasten bestaan uit 2 stukken, een boven- en onderkast. De bovenkast bestaat uit deuren met glas en de onderkast met deuren en/ of lades en openen vakken of kleppen.
sale
white wash kast

Met zorg geproduceerd

De whitewash kasten worden met zorg geproduceerd in Indonesië, midden Java. Het is natuurlijk zonde om het mooie teakhout wit te gaan verven, daarom zijn deze white wash kasten gemaakt van mindihout. Het mindihout is een tropische houtsoort wat ideaal is voor deze kasten. Men kan het vergelijken met het Europese grenen. Het hout wordt eerst gedroogd in de daarvoor bestemde droogkamers.

white wash kast

De whitewash kasten zijn bestaan uit een boven- en onderkast. Doordat deze uit 2 delen bestaat, kunnen ze in vrijwel ieder huis geplaatst worden. Het glas is geslepen, waardoor de whitewash kast een prachtige uitstraling krijgt en in vrijwel elke ruimte tot zijn recht komt!
sale

Mindihout – MDF – 9010

Whitewash heeft verschillende benamingen van afwerkingen. Soms betekent whitewash dat de nerf van het hout nog gezien moet worden, een andere keer is het een dekkende witte crème verf. Dat laatste is ook van toepassing op onze white wash kasten. Deze zijn allemaal met de hand geverfd in gebroken wit (9010).

white wash kast

Grutterskast | White wash kast: diverse afmetingen

let wel op dat de verschillende afmetingen verschillende indelingen hebben!
sale
2 deurs grutterskast | white wash kast: 210cm hoog, 110cm breed, 40/50cm diep
3 deurs grutterskast | white wash kast: 210cm hoog, 160cm breed, 40/50cm diep
4 deurs grutterskast | white wash kast: 210cm hoog, 210cm breed, 40/50cm diep

Ook leverbaar in blank teak:

grutterskast in blank teak

Kijk ook eens bij: