Wijnrek teak

Teakhouten wijnrek

Bent u op zoek naar een teakhouten wijnrek? Bij Souren Meubels zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten meubels van teakhout. En daar horen dus ook teakhouten wijnrekken bij. U vindt op onze website alvast een kleine selectie van deze wijnrekken. Maar in onze winkel in Nuth zijn nog veel meer wijnrekken van teakhout om uit te kiezen. Breng eens een bezoek aan ons en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. Want naast teakhouten wijnrekken hebben we ook nog een heleboel andere meubelstukken van teakhout voor u beschikbaar.

Waarom een wijnrek van teakhout?

Wie een beetje van wijn houdt, heeft natuurlijk ook het liefst een speciale wijnkast in huis. Dat kan een kast voor in de kamer zijn, maar misschien heeft u wel een complete wijnkelder in huis. Voor allebei deze mogelijkheden is een teakhouten wijnrek een schitterende oplossing. Uw mooiste wijnflessen komen er prachtig in uit en daarnaast is het wijnrek zelf ook nog eens schitterend om naar te kijken.

Wijnkast teak

Maar niet alleen voor teakhouten wijnrekken, ook voor een complete wijnkast van teakhout bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben hier speciale exemplaren voor in ons assortiment. Zo zijn onze unieke bootkasten ook zeer goed als teakhouten wijnkast te gebruiken. Zorg dus altijd voor een prachtige kast om uw wijn in uit te stallen en te bewaren. Ook mooi in een horeca zaak en zeer goed te combineren met onze horeca stoelen.

Teakhouten wijnrek kopen

Ook een wijnrek van teakhout kopen? Kom dan naar onze winkel of bekijk een groot deel van ons assortiment online.