Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Horeca tafels

Horeca tafels

Horeca tafels

Bent u op zoek naar teak horeca tafels? Bij Souren Meubels in Nuth vindt u verschillende van dit soort tafels. Onze horeca tafels van teakhout zijn los te verkrijgen, maar het is ook mogelijk om er bijpassende horeca stoelen bij te kiezen. Voor elk horeca-interieur zijn wij in staat om een passende oplossing te bieden. Wilt u uw zaak juist strak en modern of toch wat meer klassiek inrichten? Met de teakhouten horeca tafels en andere meubeloplossingen van Souren Meubels is dit uitstekend mogelijk. Breng eens een bezoek aan onze showroom of bekijk op uw gemak ons online aanbod.

Horeca tafels hout

Als u een restaurant, café of een andere horecagelegenheid heeft dan is de kans groot dat u daar ook horeca tafels voor nodig hebt. Wilt u uw zaak een unieke uitstraling meegeven? Kies dan voor horeca tafels van hout of beter gezegd teakhout. U brengt er direct sfeer mee in uw eet- of drinkgelegenheid.

Teakhouten horeca tafels

Wilt u ook teakhouten horeca tafels kopen voor de aankleding van uw etablissement? Laat u dan verrassen door de teakhouten meubeloplossingen van Souren Meubels in Nuth. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u beschikbaar. En ook voor teakhouten kasten of andere meubelstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Breng eens een bezoek aan onze winkel en ontdek de vele mogelijkheden.

Marijn Souren
Marijn Souren
Owner Souren Furniture

I grew up in a small place in the South of the Netherlands, called Nuth. My parents had their own store directly next to our house, a part of our house was also a showroom. Back then it was mainly antique furniture. My parents had to search for it during evenings and weekends and I often joined them in their search.