Kloostertafel voor buiten

Bij Souren Furniture houden wij van kloostertafels! Al vele jaren verkopen wij dit model voor binnengebruik. Dit model is wel geschikt om onder een afdak te plaatsen, maar niet om helemaal vrij buiten te plaatsen.

Vaak werd er aan ons gevraagd of onze kloostertafels ook als tuintafel geschikt waren. Daarom hebben wij dit model nu ook voor buitengebruik aangepast. Speciaal voor en door ons ontwikkeld, de geliefde teakhouten kloostertafel voor buiten

Teak kloostertafel voor buiten

Om een kloostertafel als tuintafel te gebruiken is voor de constructie gewenst dat het blad en ook de poten openingen heeft. De openingen zorgen ervoor dat het teakhout kan werken en de verschillende delen elkaar niet wegduwen, waardoor je een scheef oppervlak zou kunnen krijgen.

Het klinkt uiteraard heel eenvoudig, zorgen dat er openingen in het blad en de poten komen, echter deze tafel heeft toch weer een aanzienlijk andere constructie dan de kloostertafel voor binnen. Speciaal voor deze tafel zijn we ook naar Indonesië gegaan, om ervoor zorgen dat het productieproces volledig naar wens verloopt. En al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen!

Teak klooster tuintafel uit voorraad leverbaar

Deze mooie kloostertuintafel is vrijwel het hele jaar door uit voorraad leverbaar. Kijk bij de betreffende afmeting naar de voorraadstatus. Is deze helaas net uitverkocht? U kunt deze dan al reserveren via de pre-order.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons via de e-mail, telefoon of live chat of kom een keertje langs in Nuth, Limburg!