Groot aanbod van binnen - en buitenmeubelen
Souren Furniture since 1980
Eigen bezorgservice: 1-3 weken
Vakmanschap & gerecycled teakhout

Achtergrondinformatie

  1. Oktober 19, 2021 Afmetingen tafel voor 10-12 personen

    De afmetingen van een tafel voor 10-12 personen Een indrukwekkend formaat tafel is een 10 tot 12 persoons tafel. Wanneer je bijvoorbeeld een grote eetkeuken, eetkamer of woonkamer hebt is zo’n prachtige tafel van groot formaat echt een statement in de ruimte. Daarnaast past een grote teak houten tafel ook perfect in de tuin op het terras. Vraag jij je af wat de minimale afmetingen moeten zijn van een 10-12 persoons tafel? Dat leggen wij je graag uit aan de hand van de verschillende vormen tafels.

    Lees meer
  2. Juni 24, 2020 Originele oude stationsbanken met diepe zitting

    Momenteel nog onderweg maar eind juli op voorraad: Twee supergave oude stationsbanken met een diepe zitting.
    Lekker hangen en luieren in de zon op een van deze unieke eye-catchers!

    Lees meer
  3. Februari 08, 2020 Afmetingen tafel voor 6-8 personen

    De zes tot acht persoonstafels zijn de al iets grotere tafels. Vaak worden deze tafels in de tuin gebruikt, in de grotere woonkeukens of eetkamers. De ideale tafel om aan te eten maar tegelijkertijd ook aan te werken. Ruimte zat! Wat zijn de minimale afmetingen van een zespersoons tafel om ook met acht personen aan te zitten?

    Lees meer
  4. Januari 31, 2020 Tuinstijl: De Cottagetuin

    De cottagetuin is een tuinstijl die bestaat uit een mix van siergrassen, rozen, fruitbomen, struiken en vaste planten. Liefhebbers van een romantische tuin laten dit in een cottagetuin tot werkelijkheid komen. Een informele tuin die zijn oorsprong vindt in Engeland. Hier vinden we dan ook veel cottages waardoor de bijbehorende tuin deze naam kreeg.

    Lees meer
  5. Januari 23, 2020 Souren Furniture in Indonesië | New arrivals | Coming soon

    Regelmatig gaan wij zelf naar Indonesië ter controle van de kwaliteit, het hout en ook voor nieuwe items. Tijdens ons laatste bezoek hebben we weer erg leuke en mooie artikelen kunnen toevoegen aan ons assortiment.

    Lees meer
  6. Januari 04, 2020 Tuinstijl: De Aziatische tuin

    De laatste jaren zien we steeds vaker de Aziatische stijl in de tuin terugkomen. Dit is niet heel gek omdat we ook allemaal veel vaker reizen naar het Aziatische continent. Zo zijn er populaire bestemmingen zoals Thailand, Vietnam en Bali in Indonesië. Allemaal landen waar we ook prachtige Aziatische tuinen zien. Een Aziatische tuin heeft, ondanks de verschillende landen, een aantal overeenkomstige elementen die we graag met je delen.

    Lees meer
  7. December 08, 2019 Grote kloostertafel! 450x100cm

    Grote tafels! Daar houden wij van bij Souren Furniture. Daarom hebben wij vast in ons assortiment en meestal direct uit voorraad leverbaar afmetingen van 300x100cm - 320x110cm - 320x120cm - 350x120cm en 400x100cm. Soms komt het voor dat dit toch te klein is!

    Lees meer
  8. December 02, 2019 Tuinstijl: De Franse tuin

    Een populaire tuinstijl in Nederland is de Franse tuin. De Franse tuin bevat prachtige elementen met een Barok sfeer. In een Franse tuin vind je veel groen terug in de vorm van planten en bloemen. Om de tuin een rustig beeld te geven beperkt men zich in het gebruik van teveel verschillende soorten en kleuren. Zo zien we vaak rozen, buxus heggen en symmetrische patronen terug in een Franse tuin.

    Lees meer
  9. November 10, 2019 Luchtvochtigheid en houten meubels

    We hebben het er niet vaak over want het is iets wat je nauwelijks merkt of ziet. Maar luchtvochtigheid is wel degelijk van belang in huis. Wanneer je luchtvochtigheid opmerkt dan is het eigenlijk al te laat. Want dan is het vaak té vochtig in huis. Naast dat luchtvochtigheid invloed heeft op je gezondheid, heeft het ook invloed op meubels en andere spullen in huis.

    Lees meer
  10. November 04, 2019 Afmetingen tafel voor 4-6 personen

    De meest gebruikte tuintafels en eettafels zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Dit omdat ze voldoende ruimte bieden voor een geheel gezin én nog wat bezoek. Met vier personen zit je heel ruim en met zes personen zit je ook nog steeds comfortabel. Wat zijn de minimale afmetingen van een tafel voor 4 tot 6 personen? Dat vertellen wij je graag!

    Lees meer
Pagina