Terugblik 2014 en nieuwtjes 2015

Weer een drukke periode achter de rug met weer diverse leuke en exotische locaties waar wij naartoe hebben geleverd! Daarnaast staat er ook weer genoeg op de planning voor 2015, hieronder een korte terugblik.

Eind 2014 zijn in totaal 200 teakhouten stoelen geleverd aan de Disney Ice Sculpture Festival Antwerp - Liège. In een ruimte van 1500 vierkante meter worden sneeuw en ijssculpturen tentoongesteld van 2 tot wel 6 meter! Wees er snel bij want deze week is de laatste week dat het geopend is.

Meer info bij ijs.be.

Cruiseschip in Finland

Een andere bestelling is geplaatst vanuit Finland! Voor een bestaand cruiseschip en een ander schip welke bijna klaar is, hebben wij de meubels voor de buiten bar geleverd. Één partij is naar Gran Canaria gestuurd en de andere naar Turku Finland.
Het gaat hierbij om tuintafels 80x80cm, bijpassende krukjes en banken. Als u dus nog een cruise gaat maken, bestaat er kans dat u onze meubels tegenkomt.

Nieuwtjes Januari 2015

Dat is tot nu toe onze meest noordelijke levering geweest! Zuidelijk niet, begin 2014 is zowaar een container naar Namibië verstuurd met een compleet interieur voor een vakantie lodge..

Meubelen voor horeca in Mallorca

Regelmatig leveren wij aan restaurants of horecaprojecten, het is ook altijd leuk om te zien hoe de meubels staan als ze geleverd zijn. Zo hebben we afgelopen jaar ook diverse keren naar Mallorca geleverd en zie hier de kloostertafel gedekt staan. Het maakt het natuurlijk extra mooi dat dit restaurant ook nog zeer goede recensies heeft!

Meer info: Sa Barca, Port De Soller

Nieuwtjes Januari 2015
Nieuwtjes Januari 2015

Horeca in Nederland, België en Duitsland

Naast de exotische leveringen komen wij gelukkig ook nog veel in de buurt, Nederland, België en vlak over de grens in Duitsland.

Nieuwe catalogus komt eraan

Momenteel zijn we bezig met een nieuwe catalogus, dit kan nog eventjes duren maar zal dit jaar eraan komen.
Niet alle meubels die in ons assortiment zitten, staan momenteel in de papieren catalogus (wel online grotendeels!).
Denk hierbij aan de ronde tuintafel, kloostertafel die nu als extra model ook voor de tuin gemaakt is, diverse andere modellen tafels en kasten.

Daarom worden er nog extra en zeer mooie foto's gemaakt (met dank aan Ruijters Fotografie!). De nieuwe foto's komen spoedig ook online. Hier alvast een voorproefje.

Nieuwtjes Januari 2015

En als afsluiter komt er óók nog een nieuw filmpje van onze nieuwe locatie.

Nieuwtjes Januari 2015

Zoals u kunt zien proberen wij u vooraf door middel van de filmpjes, foto's en bijbehorende informatie een zo juist mogelijk beeld te geven.

Mocht u nog vragen hebben? Kom een keertje langs in Nuth, Limburg of neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.