Nieuwe website!

Eindelijk na lang wachten en veel arbeid is onze nieuwe website online! Er zal de komende tijd nog veel informatie volgen, maar nu heeft u de afmetingen en bijbehorende prijzen een stuk duidelijker in beeld. We doen ons best om de meubels zo duidelijk mogelijk en natuurgetrouw op beeld te krijgen, evt. met ondersteuning van video's. Naast de beschrijvingen zullen er nog veel foto's en informatie bijgevoegd worden de komende periode.

2002: De eerste site

2002: De eerste site

Onze eerste site heeft Kasper al in 2002 gebouwd. Internet was toen nog niet zo belangrijk als nu.

2008: De eerste échte site

Het heeft daarna nog even geduurd om Souren Meubels online beter kenbaar te maken. In 2008 heeft Marijn Souren zijn been gebroken tijdens voetbal, hierdoor was er tijd over en tijd werd in de website gestoken. Kasper Souren was toen net klaar bij Hyves en bedacht dat het misschien beter was om iets met Drupal te bouwen. In 2007 is er nog even Dreamweaver site gebouwd, deze site werd weer snel vervangen door een Drupal site.

Voor Kasper was het het begin als zelfstandige IT ondernemer en voor Souren Meubels was het het begin van een mooie stijgende lijn. Naast de Nederlandse site zijn we ook vrij snel gaan experimenteren met websites in Duits, Engels en Frans. Tegenwoordig komen er bestellingen binnen uitlopend van Zuid-Frankrijk, Zürich en zelfs Hamburg maar natuurlijk ook gewoon uit Limburg en Noord-Holland.

2008: De eerste échte site

2013: Webdesign en e-commerce

Vorig jaar is de Duitse versie teakmoebel.com reeds online gegaan, deze was echter niet zo uitgebreid als sourenmeubels.nl. Daarom hebben is er de tijd voor genomen om deze site goed op te zetten.

Een website is als een huis: nooit klaar en er is altijd werk aan. Foto's, teksten en informatie, het kan altijd beter! De inhoud wordt zelf verzorgd en veelal in de avonduren. Daarom kan het nog wel eens voorkomen dat nog niet alles compleet is maar hier wordt hard aan gewerkt!

2013: Een iets betere site

Kijk ook eens bij: